Φόρτωση

Τα φυτικά έλαια έχουν πολλά οφέλη εκτός από το μαγείρεμα, έχουν χρησιμοποιηθεί για τις θεραπευτικές και καλλυντικές τους ιδιότητες σε διαφορετικούς πολιτισμούς για χιλιάδες χρόνια. Για παράδειγμα, στην Αρχαία Αίγυπτο, οι Αιγύπτιοι για να διατηρήσουν το δέρμα τους νεανικό και λαμπερό χρησιμοποιούσαν λάδια στο δέρμα τους.

Στην περιοχή της Γαλιλαίας βρέθηκε ελαιόλαδο που εκτιμάται ότι είναι 8000 ετών. Οι άνθρωποι του χρησιμοποιούσαν έλαια και βότανα για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες καθώς δεν είχαν φάρμακα. Εκεί ξεκίνησε το "Gamila's Secret", από όλες τις γνώσεις που απέκτησε από την οικογένειά της και τους ανθρώπους στο χωριό που πέρασαν από γενιά σε γενιά, όπου χρησιμοποίησαν τα φυσικά στοιχεία της φύσης για να θεραπεύσουν και να διατηρήσουν την ομορφιά του δέρματος τους.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα έλαια προσώπου Gamila Secret

Βήμα 1 - Ξεκινήστε καθαρίζοντας το δέρμα σας με τα φυτικά σαπούνια Gamila Secret. Το καθαρό δέρμα λειτουργεί καλύτερα στην απορρόφηση των δραστικών συστατικών στα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας. Διαβάστε πώς να χρησιμοποιήσετε τα φυσικά σαπούνια Gamila Secret.

Βήμα 2 - Απλώστε μερικές σταγόνες στο πρόσωπο σας.

Βήμα 3 - Κάντε απαλό μασάζ στο πρόσωπο, στα μάτια και στο λαιμό.

Βήμα 4 - Εάν το εφαρμόζετε ως βάση μακιγιάζ περιμένετε 2-3 λεπτά για να απορροφηθεί πλήρως, ώστε να μπορεί να λειτουργήσει ως άψογη βάση κάτω από το μακιγιάζ σας.

Εφαρμόζοντας το έλαιο τη νύχτα θα επιτρέψει στο δέρμα να απορροφήσει το έλαιο καλύτερα και βαθύτερα χωρίς εξωτερικούς  παράγοντες  όπως σκόνη / βακτήρια.

Η τακτική χρήση των έλαιων προσώπων μας θα αναζωογονήσει το δέρμα σας, θα διατηρήσει τη φυσική ομορφιά διατηρώντας παράλληλα μια λαμπερή και νεανική επιδερμίδα.

Τα οφέλη των λαδιών του Gamila's Secret

Τα έλαια προσώπου της Gamila είναι φυτικά, κατασκευασμένα από μοναδικά έλαια υψηλής ποιότητας, τα οποία έχουν δραστικά συστατικά που διεισδύουν βαθιά στο δέρμα. Αυτά πιέζονται με τη μέθοδο ψυχρής συμπίεσης που διατηρεί τις Βιταμίνες, τα Αντιοξειδωτικά και τα Ορυκτά ζωντανά.

Τα έλαια προσώπου Gamila είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και για λιπαρά δέρματα, καθώς απορροφώνται αμέσως στο δέρμα.

Τα έλαια προσώπου Gamila Secret παρέχουν επιπλέον ενυδάτωση. Δίνουν επίσης ένα στιγμιαίο λαμπερό αποτέλεσμα που τα καθιστά ιδανικά για χρήση ως βάση μακιγιάζ ή μετά το ξύρισμα. Η εφαρμογή των έλαιων προσώπου μας ως βάσης μακιγιάζ μπορεί επίσης να κάνει την εφαρμογή του μακιγιάζ να φαίνεται πιο ομαλή. Καθώς ενυδατώνει και αναπλάθει το δέρμα, κάνει το μακιγιάζ να εφαρμόζεται πιο άψογα. Κατά την εφαρμογή με μακιγιάζ χρειάζεστε μερικές σταγόνες έλαιου προσώπου για να έχετε μια λαμπερή βάση.

Το πρωτότυπο έλαιο προσώπου είναι κατασκευασμένο από τη μυστική φυτική φόρμουλα Gamila και περιέχει εξαιρετικά αγνά έλαια όπως λάδι αμπέλου, λάδι αβοκάντο, φιστίκι Βέρα, έλαιο γλυκού αμυγδάλου, λάδι λεβάντας, λάδι δάφνης και πολλά άλλα.

Το πρωτότυπο έλαιο προσώπου Gamila είναι φυσικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες. Έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες που είναι ιδανικές για δέρμα με ακμή, καθώς μειώνει τη φλεγμονή, την ερυθρότητα και τους φραγμένους πόρους που οδηγούν σε ξεσπάσματα.

Το λάδι προσώπου Gamila Secret ενυδατώνει, είναι αντιγηραντικό, καταπραΰνει και προστατεύει το δέρμα.

Το Premium έλαιο άγριο τριαντάφυλλο παρασκευάζεται από τη μυστική φυτική φόρμουλα και τα πιο αγνά πρώτα κρύα συμπυκνωμένα φυτικά έλαια με επιπλέον βιταμίνη C από άγριο τριαντάφυλλο.

Το άγριο τριαντάφυλλο είναι μια φυσική πηγή βιταμίνης C, η οποία είναι αντιφλεγμονώδης, αποτρέπει τη γήρανση και έχει φωτεινές ιδιότητες ενώ τρέφει και προστατεύει το κουρασμένο δέρμα.

Το έλαιο προσώπου Gamila premium τρέφει, φωτίζει, αναζωογονεί και έχει αντιγηραντικές ιδιότητες.