Φόρτωση

Ο τακτικός καθαρισμός του προσώπου είναι απαραίτητος για τη διατήρηση μιας υγιης και καθαρής επιδερμίδας. Η αφαίρεση ακαθαρσιών,λαδιών και άλλων περιττών βακτηρίων είναι ένα από τα πλεονεκτήματα του καθαρισμού προσώπου.Το δέρμα μας κατά τη διάρκεια της ημέρας καλύπτεται από βακτήρια, τοξίνες, ιούς, και νεκρά κύτταρα. Αυτές οι ακαθαρσίες φεύγουν με τακτικό πλύσιμο προσώπου.

Το καθημερινό πλύσιμο του προσώπου κάνει επίσης τα προϊόντα περιποίησης να λειτουργούν καλύτερα, όταν το δέρμα είναι καθαρό τα προϊόντα μπορούν να διεισδύσουν στο δέρμα βαθύτερα.

Τα αποτελέσματα της μη τακτικής πλύσης του προσώπου μας, είναι οι φραγμένοι πόροι που οδηγούν σε ακμή, και η έλλειψη ενυδάτωσης που μπορεί επίσης να οδηγήσει σε άλλα προβλήματα όπως φλεγμονή του δέρματος, ξηρότητα και ερυθρότητα. Επιπλέον, όταν πλένουμε τακτικά το πρόσωπο μας έχει περισσότερη ελαστικότητα λόγω των καθαρών πόρων που μπορούν να αποτρέψουν και τη γήρανση του δέρματος.

Οφέλη των σαπουνιών σε μπάρες

Τα φυτικά συστατικά είναι λιγότερο πιθανά να ερεθίσουν το δέρμα. Τα προϊόντα Gamila Secret είναι φτιαγμένα με φυτικά έλαια και βότανα και δεν περιέχουν χημικές ουσίες. Κατασκευασμένα με συστατικά που προσφέρουν θεραπευτικές ιδιότητες που βρίσκονται φυσικά στα φυτά, αυτά τα συστατικά έχουν χρησιμοποιηθεί για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες από ανθρώπους για αιώνες. Τα σαπούνια είναι επίσης πιο φιλικά προς το περιβάλλον λόγω της συσκευασίας τους, καθώς είναι πιο συμπαγή και επίσης είναι πιο βολικά για το ταξίδι. Τα σαπούνια Gamila Secret είναι επίσης ιδανικά για πρόσωπο, σώμα, χέρια και ευαίσθητα σημεία. Τα όλα σε ένα προϊόν δεν είναι μόνο πιο βολικά, αλλά είναι φιλικά προς το περιβάλλον καθώς δεν χρειάζεται να αγοράσετε διαφορετικά προϊόντα για κάθε μέρος του σώματος.

Οδηγίες χρήσης των σαπουνιών Gamila Secret

Τα σαπούνια διεισδύουν βαθιά στο δέρμα καθώς περιέχεουν δραστικά συστατικά, με μέταλλα, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Το δέρμα μας έχει πολλά στρώματα τα οποία ανανεώνεται συνεχώς. Το γαλάκτωμα μπορεί να φτάσει στο τρίτο στρώμα όπου μπορεί να θεραπεύσει, να καθαρίσει και να φροντίσει από μέσα-έξω.

1. Χρησιμοποιήστε το σαπούνι καθαρισμού με ζεστό νερό, ώστε τα συστατικά να μπορούν να ενεργοποιηθούν

2. Kανετέ απαλό μασάζ το σαπούνι στο δέρμα σας μέχρι να εμφανιστεί ένα κρεμώδες γαλάκτωμα.

3. Ξεκινήστε να καθαρίζετε το πρόσωπο ή το σώμα σας για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα πριν το ξέπλυμα. Αυτό επιτρέπει στο σαπούνι να διεισδύσει βαθιά στο δέρμα για να αφαιρέσει βακτήρια, λάδια και νεκρά κύτταρα του δέρματος.

4. Ξεπλύνετε το υπόλοιπο γαλάκτωμα για να αποκαλύψετε ένα όμορφο και απαλό δέρμα.

Τα σαπούνια μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως μάσκα προσώπου μία φορά την εβδομάδα, προκειμένου να καθαριστεί βαθιά το δέρμα. Συνιστούμε να αφήσετε το κρεμώδες γαλάκτωμα στο δέρμα για 10 λεπτά πριν το ξέβγαλμα, για να αποκαλύψετε μια βαθιά καθαρισμένη και απαλή επιδερμίδα.Συνιστάται να συνεχίσετε τη ρουτίνα καθαρισμού σας με μια ενυδατική κρέμα. Το καθαρό δέρμα μπορεί να απορροφήσει καλύτερα προϊόντα και τα κάνει ακόμη πιο αποτελεσματικά. Μετά τον καθαρισμό του προσώπου ακολουθήστε με το λάδι προσώπου Gamila's Secret. Το έλαιο προσώπου άγριο τριαντάφυλλο βοηθά στην επίτευξη μιας όμορφης και νεανικής επιδερμίδας, αφού περιέχει έξτρα Βιταμίνη C. To πρωτότυπο έλαιο προσώπου περιέχει έλαιο λεβάντας το οποίο καταπραΰνει και προστατεύει το δέρμα. πλύνετε τα χέρια σας ενυδατώστε τα με την κρέμα χεριών Gamila Secret για να διατηρήσετε τα χέρια σας υγιή και απαλά.

Συνιστώνται διαφορετικά σαπούνια για διαφορετικούς τύπους επιδερμίδας. Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον πίνακα για να επιλέξετε το καλύτερο σαπούνι για σας.

Κανονικό/ξηρό δέρμα

Μεικτό/Λιπαρό δέρμα

Λιπαρό/μεικτό δέρμα

Ευαίσθητο δέρμα 

Λεβάντα

Γιασεμί

Δεντρολίβανο

Πρωτότυπο

Βανίλια - Premium

Λεμόνι

Γιασεμί

Λεβάντα

Άγριο τριαντάφυλλο - Premium

Μέντα

Γεράνι

Άγριο τριαντάφυλλο - Premium

Διατηρήστε το δέρμα σας νεανικό, λαμπερό και όμορφο με φυτικό τρόπο, με προϊόντα Gamila Secret.