Φόρτωση

Gamila Secret

Η Gamila Secret είναι μια φυσική σείρα προϊόντων με 100% φυσικά συστατικά από αγνό παρθένο ελαιόλαδο και ενεργά άγρια βότανα.

Galilee Secret Cosmetic

Η Galilee secret Cosmetic LTD είναι μια κυπριακή εταιρεία με έδρα την Λάρνακα και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Gamila Secret στην Κύπρο, Πολωνία, την Ισπανία, τη Ρωσία και τη Βραζιλία. 

Η ιστορία της Gamila 

Η ιστορία ξεκινά με την ίδια τη ''Gamila'' το όνομα της σημαίνει ομορφιά στην διάλεκτο της. 

Η Gamila γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα μικρό χωριό που ονομάζεται Πεκίν στη Γαλιλαία, στο Βόρειο Ισραήλ, οπού οι λόφοι ήταν ο τομέας της. 

Ως παιδί ξεκίνησε τα μυστικά της φύσης από πολύ νεαρή ηλικία, όταν ο πατέρας της ήταν πολύ νέος, η γιαγιά του δίδαξε τη σημασία της φύσης στη ζωή του και έπειτα πέρασε αυτή τη γνώση στη Gamila. Βάσει αυτών των γνώσεων η Gamila άρχισε να ψάχνει για τον ιδανικό συνδυασμό άγριων βοτάνων, φυτικών ελαίων και ελαιόλαδου από τα δέντρα που καλλιεργούν στους λόφους γύρω από το χωριό της.

Η μυστική φόρμουλα της Gamilas

Η μυστική φόρμουλα της Gamila είναι φτιαγμένη από ένα μείγμα βοτάνων και ανώτερων ελαίων για να επιτύχει ένα υγιές και ευχάριστο δέρμα και περιέχει καθαρά συστατικά που τρέφουν το δέρμα με μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνες.

Η Gamila δημιούργησε τον τέλειο συνδυασμό για τη φροντίδα του δέρματος επειδή έχει μια πολύ σαφή αποστολή στη ζωή: να δώσει σε όλους την ευκαιρία να έχουν υγιές, όμορφο δέρμα για όσον διάστημα ζουν.

Προϊόντα Gamila Secret

Όλα ξεκίνησαν με τα σαπούνια καθαρισμού, γνωστό και ως το "μαγικό" σαπούνι. Σήμερα, το Gamila Secret Cleansing Bar είναι ακόμα χειροποίητο. Μετά από μια διαδικασία μαγειρέματος 14 ωρών και περίοδο ξήρανσης 4 - 6 μηνών. Το αποτέλεσμα είναι 100% φυσικό σαπούνια καθαρισμού για όλους τους τύπους δέρματος με μια μοναδική απαλή δομή.

Gamila Secret Βραβεία

  • Η καλύτερη κρέμα για τα χέρια στην Ολλανδία 2014

  • Βραβείο από την Elle Beauty Awards στην Ιαπωνία 2013

  • Το καλύτερο προϊόν στην Ιαπωνία 2010

  • Το καλύτερο σαπούνι καθαρισμού στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2010

  • Το καλύτερο φυσικό προϊόν, Oscar στην Πολωνία 2007

Στόχος της Gamila είναι "να έχουν όλοι ένα υγιές και απαλό δέρμα".