Φόρτωση

Όταν υποφέρετε από ξηρό και ερεθισμένο δέρμα, η εύρεση των κατάλληλων προϊόντων περιποίησης του δέρματος είναι πολύ σημαντική. Όταν το δέρμα σας είναι ξηρό, έχει ευαίσθητη επιφάνεια, αυτό μπορεί να προκαλέσει ρωγμές στο δέρμα που το αφήνει θαμπό, κόκκινο, ξεφλουδισμένο και ερεθισμένο.

Είναι πολύ σημαντικό να αποφεύγετε τα προϊόντα που έχουν σκληρές χημικές ουσίες, καθώς αυτά συνήθως προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά. Καθώς το ξηρό δέρμα είναι πιο επιρρεπές σε ερεθισμούς. Τα προϊόντα Gamila Secret κατασκευάζονται με φυσικά συστατικά, όπως φυτικά έλαια και βότανα. Αυτά τα συστατικά έχουν χρησιμοποιηθεί για αιώνες ως αρχαίες θεραπείες και έχουν δείξει εδώ και χιλιάδες χρόνια τις εκπληκτικές τους ιδιότητες ομορφιάς. Η φυσική φροντίδα του δέρματος λειτουργεί αρμονικά με το δέρμα σας και του επιτρέπει να ισορροπεί.

Επιλέγοντας το σωστό καθαριστικό σαπούνι

Πριν εφαρμόσετε ενυδατικά έλαια ή κρέμες πρέπει πρώτα να καθαρίσετε το δέρμα σας. Ξεκινήστε αφαιρώντας όλα τα μακιγιάζ, τη βρωμιά και τους ρύπους. Για να ηρεμήσετε το δέρμα και να το προετοιμάσετε για τα επόμενα βήματα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα καθαριστικό σαπούνι προσώπου που είναι κατάλληλο για ξηρό δέρμα με θρεπτικά συστατικά.

Το σαπούνι καθαρισμού Gamila Secret λεβάντας είναι 100% χειροποίητο και έχει φυτικά συστατικά όπως αγνά έλαια και μείγμα μυστικής φυτικής φόρμουλας Gamila.

Το σαπούνι λεβάντας έχει ένα γλυκό, φρέσκο ​​άρωμα με ηρεμιστικό, επουλωτικό και αποκαταστατικό αποτέλεσμα που είναι κατάλληλο για κανονικό-ξηρό δέρμα.

Το λάδι λεβάντας προστατεύει και αναπληρώνει το φράγμα υγρασίας του δέρματος, καταπρανει επίσης το δέρμα και είναι ιδανικό για άτομα που υποφέρουν από δερματικές παθήσεις όπως έκζεμα και ψωρίαση.

Το φυτικό σαπούνι Gamila βανίλια είναι χειροποίητο με έξτρα βούτυρο καριτέ. Λειτουργεί καθαρίζοντας βαθιά το δέρμα χωρίς να αφαιρεί το δέρμα από τη φυσική του ενυδάτωση. Το βούτυρο καριτέ αυξάνει την υγρασία, είναι αντιφλεγμονώδες, επομένως μπορεί να καταπρανει τα προβλήματα του δέρματος, καθώς χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες για να θεραπεύσει κοψίματα και πληγές.

 Το σαπούνι Gamila Premium άγριο τριαντάφυλλο είναι φτιαγμένο με συνδυασμό υψηλής ποιότητας φυτικών ελαίων και βοτάνων, όπως λάδι άγριου τριαντάφυλλου.

Το λάδι άγριου τριαντάφυλλου είναι ιδανικό για ξηρό δέρμα καθώς βοηθά στην απολέπιση και φωτίζει το δέρμα, μειώνοντας τη φλεγμονή και την υπερχρωματισμό. Το έλαιο άγριου τριαντάφυλλου είναι μια φυσική πηγή βιταμίνης C, η οποία ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου του δέρματος που καταπολεμά την ηλικία.

Επιπλέον, τα σαπούνια Gamila είναι ιδανικά για διαφορετικούς τύπους δέρματος και ανησυχίες. Το φυσικό πρωτότυπο σαπούνι Gamila Secret είναι ιδανικό για μικτές επιδερμίδες, όπως ξηρό και ευαίσθητο και είναι φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας έλαια και βότανα, συμπεριλαμβανομένου του ελαιολάδου. Το οποίο είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά που θρέφουν το δέρμα και είναι ιδανικό ακόμη και για τους πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος.

Ενυδάτωση του δέρματος

Είναι απαραίτητο να ενυδατώνουμε το δέρμα μας καθημερινά, ειδικά μετά τον καθαρισμό. Ένα καλά ενυδατωμένο δέρμα ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και αποφεύγει τον ερεθισμό, την ερυθρότητα και άλλες δερματικές παθήσεις όπως ακραία ξηρότητα, έκζεμα, ακμή και ψωρίαση.

Το φυτικό έλαιο προσώπου Gamila Secret χρησιμοποιείται για ενυδάτωση, καταπρανση και αναπλήρωση του δέρματος. Καθώς αυξάνει την ευλυγισία, αποφεύγει το ερεθισμένο και σκασμένο δέρμα, με αποτέλεσμα μια ενυδατωμένη, νεανική και υγιή επιδερμίδα.

Το πρωτότυπο λάδι προσώπου Gamila περιλαμβάνει τη μυστική φυτική φόρμουλα και περιέχει έξτρα αγνά έλαια από λάδι σταφυλιού, λάδι αβοκάντο, φιστίκι Βέρα, γλυκό αμυγδαλέλαιο, λάδι λεβάντας, δαφνέλαιο και πολλά άλλα. Ένας συνδυασμός των συστατικών, ενυδατώνει, προλαμβάνει, διορθώνει τη γήρανση, καταπρανει, αυξάνει την ευλυγισία, αναγεννά και προστατεύει το δέρμα. Επιπλέον, η χρήση του ελαίου προσώπου τη νύχτα ενθαρρύνει την αναγέννηση των κυττάρων και σας κάνει να ξυπνάτε με ένα πιο υγιές και λαμπερό δέρμα.

Είναι επίσης σημαντικό όχι μόνο να ενυδατώνουμε το δέρμα μας αλλά και το σώμα μας. Η ενυδάτωση των ποδιών και των χεριών σας δεν σας δίνει μόνο απαλό δέρμα, αλλά η έρευνα έχει δείξει ότι τα ενυδατωμένα χέρια μειώνουν την έκκριση του δέρματος και μπορεί να μας προστατεύσει από τη λήψη ιών καθώς και τη μείωση της μετάδοσης.

Επιπλέον, τα χέρια μας είναι ένα από τα πιο εκτεθειμένα μέρη του σώματός μας, όπου οι περισσότεροι άνθρωποι δείχνουν σημάδια γήρανσης. Η ενυδάτωση των χεριών μας τα κάνει μαλακά αυξάνοντας τα επίπεδα υγρασίας και την ελαστικότητα που καταπολεμά την αφυδάτωση και τα πρώτα σημάδια γήρανσης.

Η κρέμα χεριών Gamila αποτελείται από τη μυστική φυτική ειδική φόρμουλα, ελαιόλαδο, σκόνη εκχυλίσματος φύλλων Αλόης Βέρα και βιταμίνη Ε που κάνει τα χέρια σας νεότερα, πιο υγιή και πιο απαλά. Διεισδύει αμέσως, αφήνοντας μια μη λιπαρή, μεταξένια απαλή και λεία αίσθηση. Έτσι αναπλάθει και προστατεύει τα χέρια σας για να φαίνονται ακόμα πιο όμορφα.

Επιπλέον, όταν τα πόδια μας είναι ξηρά τα μικρόβια μπορούν να εξαναγκαστούν στο δέρμα μας από διαφορετικές επιφάνειες, ειδικά όταν υπάρχουν ρωγμές στα πόδια από την ξηρότητα, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βακτηριακές και μυκητιασικές λοιμώξεις. Όπως όταν το δέρμα είναι στεγνό δεν έχει το προστατευτικό του στρώμα που μας προστατεύει από λοιμώξεις. Είναι επίσης καταπραϋντικό και δροσιστικό για τα πόδια σας κατά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.

Η φυσική κρέμα ποδιών Gamila έχει φυσικό άρωμα μέντας που εντατικά ενυδατώνει τη βέλτιστη ενυδατική θεραπεία, η οποία βοηθά στην ανακούφιση, απαλότητα και αναζωογόνηση των ξηρών ποδιών.

Είναι η τέλεια φόρμουλα για σκληρυμένο, ερεθισμένο δέρμα και πονεμένα κουρασμένα πόδια, που θα σας δώσει πόδια για να είστε υπερήφανοι. Επίσης αποκαθιστά, θεραπεύει και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα πόδια σας.

Η φροντίδα του ξηρού δέρματός μας είναι πολύ σημαντική για τη διατήρηση μιας υγιής επιδερμίδας. Το δέρμα σας θα σας ευχαριστήσει για τη χρήση των κατάλληλων προϊόντων με τα κατάλληλα συστατικά. Χρησιμοποιώντας φυτική φροντίδα δέρματος χρησιμοποιείτε συστατικά με πρόσθετες βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και μέταλλα, που είναι καταπραϋντικά και βαθιά ενυδατικά για το ξηρό δέρμα σας.