Φόρτωση

Μια σωστή ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας που καταπολεμά τη γήρανση έχει να κάνει με τη χρήση των σωστών συστατικών. Ειδικά όταν ο στόχος είναι η ομοιόμορφη γήρανση και η διατήρηση της ελαστικότητα της επιδερμίδας μας, τα φυτικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας είναι ιδανικά.

Η χρήση φυτικών προϊόντων σημαίνει ότι αποφεύγετε τα σκληρά πρόσθετα που βρίσκονται στις κυριότερες μάρκες και παίρνετε φυσικά θρεπτικά συστατικά στο δέρμα σας.

Μια αντιγηραντική ρουτίνα φροντίδας του δέρματος μπορεί να αποτρέψει και να καταπολεμήσει σημάδια πρόωρης γήρανσης, γι 'αυτό είναι πάντα καλύτερο να αρχίσετε να στοχεύετε αυτά τα σημάδια νωρίτερα. Τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης περιλαμβάνουν απώλεια ελαστικότητας στο δέρμα, κηλίδες, θαμπό δέρμα, ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

Αντιγηραντική ρουτίνα φροντίδας

Είναι πολύ σημαντικό να ξεκινήσετε πάντα τη ρουτίνα μας με μια καθαρή επιδερμίδα. Ο καθαρισμός προσώπου είναι ένα βασικό βήμα για μια ρουτίνα κατά της γήρανσης. Το πλύσιμο προσώπου είναι σημαντικό για την αφαίρεση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και την ανανέωση του δέρματος. Το πλύσιμο του προσώπου σας το πρωί σας βοηθά να το αναζωογονήσετε, αφαιρώντας τυχόν υπερβολικό λάδι που σχηματίζεται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επίσης το ετοιμάζει για να εφαρμόσετε άλλα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ. Το πλύσιμο του προσώπου σας τη νύχτα είναι επίσης πολύ σημαντικό, καθώς πολεμάει τα συσσωρευμένα, βακτήρια που σχηματίζονται κατά τη διάρκεια της ημέρας και ανοίγει τους πόρους σας για να απορροφηθούν καλύτερα άλλα προϊόντα περιποίησης στο δέρμα σας.

Η χρήση ενός φυτικού σαπουνιού προσώπου είναι σημαντική για την καταπολέμηση της γήρανσης, καθώς άλλα σαπούνια που περιέχιουν σκληρά πρόσθετα μπορούν να επιδεινώσουν το δέρμα σας, διαλύοντας το φράγμα του δέρματός σας, με αποτέλεσμα ένα ξηρότερο δέρμα πιο επιρρεπές σε ρυτίδες και λεπτές γραμμές.

Το σαπούνι Gamila Secret Premium Ροδιού είναι φτιαγμλενο με συνδυασμό ποιοτικών ελαίων και βοτάνων, συμπεριλαμβανομένου του ροδιού. Το έλαιο ροδιού είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά, τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στην πρόληψη και τη μείωση των σημείων γήρανσης, των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Καθώς τα αντιοξειδωτικά έχουν ιδιότητες, που αναγεννούν τα κύτταρα του δέρματος. Η αναγέννηση των κυττάρων αφαιρεί τα παλιά κύτταρα από το δέρμα και ενθαρρύνει την ανάπτυξη νέων, για να αποκαλύψει μια πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα.

Το Gamila Premium σαπούνι Άγριο Τριαντάφυλλο είναι φυσικά πλούσιο σε λάδι άγριο τριαντάφυλλο. Οι βιταμίνες που βρίσκονται φυσικά στα άγρια ​​τριαντάφυλλα μπορούν να ενισχύσουν την παραγωγή κολλαγόνου, που έχει ως αποτέλεσμα, πιο λείο δέρμα με λιγότερες γραμμές και ρυτίδες.

Τακτικός βαθύς καθαρισμός για ένα λαμπερό δέρμα

Ο βαθύς καθαρισμός μπορεί να προσφέρει περαιτέρω απολέπιση για την απομάκρυνση τυχόν επίμονων νεκρών κυττάρων του δέρματος, καθώς και βρωμιάς και βακτηρίων που κάνουν το δέρμα να φαίνεται άνισο και θαμπό. Ο καθαρισμός του δέρματος σε βάθος με μάσκα προσώπου κάθε εβδομάδα μπορεί να οδηγήσει σε μακροχρόνια ομαλότερη επιδερμίδα.

Τα φυτικά σαπούνια Gamila Secret μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως εβδομαδιαία μάσκα προσώπου. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης των σαπουνιών εδώ. Αφρώνοντας το κρεμώδες σαπούνι στο δέρμα σας και αφήνοντάς το για λίγα λεπτά, απολαμβάνετε τα πλήρη οφέλη των συστατικών των σαπουνιών. Με αποτέλεσμα μια βαθιά καθαρισμένη και λαμπερή επιδερμίδα.

Χρησιμοποιώντας αντιγηραντικό ορό προσώπου

Οι οροί προσφέρουν μεγάλη συγκέντρωση δραστικών συστατικών, και έχουν λεπτή υφή, μπορούν να βυθιστούν βαθύτερα στα στρώματα του δέρματός μας χωρίς να φράξουν τους πόρους.

Το Premium έλαιο προσώπου άγριο τριαντάφυλλο της Gamila Secret είναι φτιαγμέμο από φυτικά και δραστικά συστατικά που διεισδύουν βαθιά στο δέρμα. Ο συνδυασμός ελαίων ποιότητας παράγεται με τη μέθοδο ψυχρής συμπίεσης, διατηρεί τις Βιταμίνες, τα αντιοξειδωτικά και τα Ορυκτά ζωντανά.

Το άγριο τριαντάφυλλο έχει επιπλέον βιταμίνη C, που έχει αποτέλεσμα μια πιο ομαλή και λαμπερή επιδερμίδα.

Αποφυγή άμεσης έκθεσης στον ήλιο

Είναι επίσης σημαντικό να μείνουμε μακριά από την άμεση έκθεση στον ήλιο για να αποφύγουμε τις επιβλαβείς ακτίνες UV που προκαλούν πρόωρα σημάδια γήρανσης και μπορούν να βλάψουν το δέρμα μας.

Τέλος, είναι επίσης ευεργετικό να βοηθούμε το δέρμα μας από μέσα προς τα έξω και να ακολουθούμε μια φυσική ρουτίνα φροντίδας του δέρματος. Το να είστε καλά ενυδατωμένοι και να καταναλώνετε μια υγιεινή διατροφή εκτός από τη χρήση των φυτικών προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας θα κρατήσει το δέρμα σας υγιές και ανανεωμένο.