Φόρτωση

Τα χέρια μας είναι ευάλωτα και επιρρεπή στη γήρανση λόγω του ότι το δέρμα μας στα χέρια είναι σχετικά λεπτό. Τα χέρια μας εκτιμώνται επίσης σε ένα ευρύ φάσμα βακτηρίων, χημικών ουσιών και ηλιακές ακτίνες, καθώς είναι απροστάτευτα και εκτεθειμένα.

Η φροντίδα του δέρματος των χεριών συχνά παραβλέπετε και δεν θεωρείται τόσο σημαντική όσο η περιποίηση του προσώπου. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει καθώς τα χέρια μας αξίζουν την καλύτερη φροντίδα.

Πώς να φροντίσετε τα χέρια σας

Βήμα 1 - Καθαρισμός των χεριών σας

Το πλύσιμο των χεριών μας είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποφύγουμε τη μετάδοση βακτηρίων, ιών και άλλων οργανισμών. Το σαπούνι βοηθά στην πρόληψη της μετάδοσης μικροβίων, και το κυριότερο, στην καταπολέμηση της εξάπλωσης του Covid-19, το σαπούνι είναι πιο ήπιο από το απολυμαντικό χεριών στα χέρια μας και μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικό καθώς καθαρίζει σε βάθος τα χέρια μας χωρίς να χάσουμε καμία περιοχή.

Το δέρμα μας αποτελείται από στρώματα. Το εξωτερικό στρώμα αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από νεκρά κύτταρα του δέρματος που περιβάλλονται από φυσικά έλαια που παράγονται από τα ζωντανά κύτταρα κάτω από αυτό. Τα φυσικά έλαια σχηματίζουν ένα φράγμα που διατηρεί την ενυδάτωση μέσα ενώ κρατάει τα βακτήρια και άλλα ερεθιστικά έξω. Εάν το εξωτερικό στρώμα του δέρματός σας δεν διαθέτει αρκετά φυσικά έλαια, δεν θα μπορεί να συγκρατήσει αρκετή ενυδάτωση, αφήνοντάς τα χέρια σας ξηρά, σκασμένα και ερεθισμένα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ένα απαλό σαπούνι που πλένει τα χέρια με φυσικά έλαια αντί για σκληρά συστατικά και χημικά.

Τα φυτικά σαπούνια καθαρισμού Gamila Secret είναι χειροποίητα μόνο με τα καλύτερα συστατικά, φτιαγμένα από τη μυστική φυτική φόρμουλα και συνδυασμό φυτικών ελαίων υψηλής ποιότητας. Με φυτικά έλαια όπως λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο, δάφνη, ελαιόλαδο και πολλά άλλα. Τα συστατικά των σαπουνιών είναι αγνά χωρίς χημικά πρόσθετα, γεγονός που τα καθιστά ασφαλή στη χρήση ακόμη και για τους πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος.

Μάθετε περισσότερα για τον τρόπο χρήσης των σαπουνιών μας για τον καθαρισμό των χεριών σας εδώ.

Βήμα 2 - Ενυδάτωση των χεριών σας

Οι ενυδατικές κρέμες για τα χέρια σας μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη ή τη θεραπεία του ξηρού δέρματος. Διατηρούν την υγρασία στο εξωτερικό στρώμα του δέρματος, κάνοντας τα χέρια σας πιο λεία και πιο απαλά. Λειτουργούν επίσης ως προσωρινή προστατευτική ασπίδα για το εξωτερικό σας δέρμα. Η ενυδάτωση των χεριών τροφοδοτεί το δέρμα με θρεπτικά συστατικά για να το προστατεύσει και να το κάνει πιο λείο και απαλό. Η επιλογή μιας κρέμας χεριών με ποιοτικά συστατικά είναι ο καλύτερος τρόπος για να φροντίσετε τα χέρια σας και να δείτε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, όπως, νεανικά και απαλά χέρια.

Η φυτική κρέμα χεριών Gamila Secret είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ενυδατώσετε τα ξηρά και ερεθισμένα χέρια σας. Είναι φτιαγμένη από φυτικά συστατικά όπως ελαιόλαδο, σκόνη εκχυλίσματος φύλλων αλόης βέρα και βιταμίνη Ε, για να αφήνει τα χέρια σου εξαιρετικά μαλακά και να καταπολεμά τη γήρανση του δέρματος.

Η φυτική κρέμα χεριών Gamila ενυδατώνει τα χέρια βαθιά χωρίς να αφήνει λιπαρά κατάλοιπα, αποτρέπει τη γήρανση και είναι ανθεκτική στο νερό. Είναι η τέλεια κρέμα χεριών που προστατεύει τα χέρια σας από τη συνεχή χρήση απολυμαντικών χεριών που περιέχουν ξηρά και σκληρά συστατικά.

Βήμα 3 - Μασάζ στα χέρια

Τα χέρια μας είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα μέρη του σώματός μας, αξίζουν την καλύτερη περιποίηση. Η φυτική κρέμα χεριών Gamila Secret μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως λοσιόν για μασάζ για τα ξηρά χέρια. Το μασάζ δεν βελτιώνει μόνο την εμφάνιση των χεριών μας αλλά έχει και πολλά οφέλη για την υγεία, όπως π.χ.

Ανακούφιση από τον πόνο από οποιαδήποτε χειρωνακτική εργασία κατά τη διάρκεια της ημέρας, καθώς τα χέρια μας ασκούν το μεγαλύτερο άγχος από δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορεί επίσης να προσφέρει χαλάρωση, να μειώσει το άγχος και να βελτιώσει τη συνολική μας διάθεση. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα χαλαρωτικό όταν γίνεται πριν τον ύπνο, καθώς μπορεί να βελτιώσει τη συνολική ποιότητα ύπνου.

Βήμα 4 - Διατηρούμε τα νύχια μας καθαρά

Για τη διατήρηση της προσωπικής υγιεινής, η ενσωμάτωση του καθαρισμού των νυχιών στη ρουτίνα φροντίδας των χεριών σας είναι απαραίτητη. Η βρωμιά μπορεί να κολλήσει μέσα στα νύχια σας, ειδικά αν έχετε μακριά νύχια. Η βρωμιά είναι ένας μαγνήτης για μικρόβια και βακτήρια. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε βακτηριακή λοίμωξη. Εκτός από βακτηριακή μόλυνση, η τροφική δηλητηρίαση μπορεί επίσης να προκληθεί από βρωμιά από τα νύχια μας.

Βήμα 5 - Φοράτε γάντια για προστασία

Η χρήση γαντιών μπορεί να προστατεύσει τα χέρια σας ακόμη περισσότερο. Ειδικά το χειμώνα όπου τα χέρια μας μπορούν να είναι πιο ξηρα από το κρύο. Αλλά είναι επίσης σημαντικό να φοράμε προστατευτικά γάντια κατά τον καθαρισμό ή το πλύσιμο των πιάτων, καθώς το δέρμα μας μπορεί να ερεθιστεί από τις σκληρές χημικές ουσίες που βρίσκονται στα κοινά προϊόντα καθαρισμού.

Τέλος, δεν χρειάζεται να είναι δύσκολο να φροντίσετε τα χέρια σας. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι να συμπεριλάβετε την καθημερινή φροντίδα του δέρματος των χεριών στη ρουτίνα σας για να διατηρείτε τα χέρια σας ενυδατωμένα, για να αισθάνονται και να φαίνονται όμορφα. Για να έχετε χέρια νεανικής εμφάνισης, είναι επίσης απαραίτητο να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης του δέρματος, με συστατικά που είναι απαλά, θρεπτικά και μπορούν να αναπλάσουν τα χέρια σας.