Φόρτωση

Το ρόδι είναι ένα πολύ γνωστό superfood, το οποίο χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα για τις θεραπευτικές και καλλυντικές του ιδιότητες.Το ρόδι το χρησιμοποιούσαν στην Αίγυπτο από το 1600 π.Χ., όπως βρέθηκε σε παλιές αιγυπτιακές ζωγραφιές, όπου ήταν απαραίτητο φρούτο στο παλάτι των Φαραώ. Στην αρχαιότητα το ρόδι ήταν σύμβολο της γονιμότητας, του πλούτου και της δύναμης.Καθώς είναι γεμάτο με αντιοξειδωτικά, κάλιο, ασβέστιο, σίδηρο και βιταμίνες. Xρησιμοποιούσαν ιατρικά ως θεραπεία για παθήσεις και λοιμώξεις.

Οφέλη για την υγεία

Ο χυμός ροδιού είναι μια εξαιρετική προσθήκη για την καθημερινή  μας διατροφή καθώς μπορεί να μειώσει τους κινδύνους μελλοντικών ασθενειών και φλεγμονών. Είναι επίσης ένας υγιής και γρήγορος τρόπος για να λαμβάνετε τα καθημερινά θρεπτικά συστατικά σας, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Καθώς ένα ολόκληρο ρόδι περιέχει 30 mg βιταμίνης C, αυτό το ποσοστό είναι το 35% της ημερήσιας ποσότητας που χρειάζεται ένας ενήλικας.Ο χυμός ροδιού περιέχει επίσης άλλες βιταμίνες όπως η βιταμίνη Ε, η οποία βοηθά στην πρόληψη λοιμώξεων και ασθενειών ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα.Eίναι ευεργετικός για τους αθλητές, καθώς μπορεί να ενισχύσει την αθλητική τους απόδοση, βελτιώνοντας το χρόνο ανάρρωσης και βοηθώντας τον πόνο στους μυς καθώς μειώνει την οξειδωτική βλάβη που σχετίζεται με την άσκηση.

Τα οφέλη του ροδιού στο δέρμα σας

Το λάδι ροδιού προέρχεται από τους σπόρους του φρούτου. Θεωρείται ένα πολυτελές έλαιο γεμάτο βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και μέταλλα. Να γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που περιέχουν λάδι ροδιού.

Καταπολεμά τη γήρανση του δέρματος

Τα αντιοξειδωτικά βοηθούν στην πρόληψη και τη μείωση των σημείων γήρανσης, των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Καθώς τα αντιοξειδωτικά έχουν ιδιότητες, που αναγεννούν τα κύτταρα του δέρματος. Η αναγέννηση των κυττάρων αφαιρεί τα παλιά κύτταρα από το δέρμα και ενθαρρύνει την ανάπτυξη νέων, για να αποκαλύψει μια πιο λαμπερή και νεανική επιδερμίδα.

Ενυδατώνει το ξηρό δέρμα

Το έλαιο ροδιού μπορεί να διεισδύσει βαθιά στο δέρμα, γι 'αυτό μπορεί να καταπραΰνει το ξηρό δέρμα και να μειώσει τη φλεγμονή και τον ερεθισμό. Είναι γεμάτο λιπαρά οξέα που ενυδατώνουν το δέρμα και αποτρέπουν την απώλεια υγρασίας. Είναι επίσης ιδανικό για άτομα που παλεύουν με δερματικές παθήσεις όπως το έκζεμα, λόγω των αναζωογονητικών και καταπραϋντικών του ιδιοτήτων.

Καταπολεμά την ακμή

Το ρόδι έχει φυσικές ιδιότητες απολέπισης ενώ είναι ευγενικό στο δέρμα. Η απολέπιση του δέρματος αφαιρεί τα παλιά κύτταρα του δέρματος και ξεμπλοκάρει τους πόρους που μπορούν να προκαλέσουν ακμή και μπορεί να οδηγήσουν σε λιγότερα ξεσπάσματα.

Προστατεύει το δέρμα

Δεδομένου ότι το ρόδι βοηθά την αναγέννηση των κυττάρων, ενισχύει τους πόρους του δέρματος, το οποίο προστατεύει το δέρμα από επιβλαβείς παράγοντες όπως, ακτίνες UV, βακτήρια και αφυδάτωση. Είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνες και υγιή οξέα που βοηθούν στην ενθάρρυνση της παραγωγής κολλαγόνου στο δέρμα, το οποίο αποκαλύπτει μια πιο φωτεινή και απαλή επιδερμίδα.

Λάδι ροδιού σε Gamila Secret Products

Τα σαπούνια καθαρισμού της Gamila είναι χειροποίητα με 100% φυτικά συστατικά, φτιαγμένα με τη μυστική φυτική φόρμουλα και συνδυασμό φυτικών ελαίων υψηλής ποιότητας. Μετά από μια διαδικασία μαγειρέματος 14 ωρών, περίοδο στεγνώματος 6 μηνών, σφράγιση και καμπύλωση των άκρων με το χέρι, το αποτέλεσμα είναι ένα φυσικό σαπούνι καθαρισμού για όλους τους τύπους δέρματος με μοναδική απαλή δομή.Τα σαπούνια έχουν μόνο φυτικά συστατικά χωρίς χημικά πρόσθετα, γεγονός που τα καθιστά ασφαλή στη χρήση ακόμη και για τους πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος. Τα σαπούνια καθαρισμού Gamila Secret μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο πρόσωπο, το σώμα και τα οικεία μέρη.Το σαπούνι Gamila Secret σε Premium Ρόδι είναι 100% φυτικό και χειροποίητο με έξι αγνά έλαια, ένα μείγμα από φυτικά βότανα Gamila Secret και αγνό ψυχρής πίεσης ροδιέλαιο.Το σαπούνι ροδιού της Gamila έχει πολλά πλεονεκτήματα όπως επούλωση, θρέψη, απαλότητα, βελτίωση της δομής του δέρματος, καθώς περιέχει αντιοξειδωτικά και βιταμίνες όπως η βιταμίνη C και E.Το σαπούνι καθαρισμού ροδιού βοηθά στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης ενώ αναζωογονεί τον τόνο του δέρματος, για να αποκαλύψει μια νεότερη και όμορφη επιδερμίδα.