Φόρτωση
Μίνι Σετ - Premium

Μίνι Σετ - Premium


22 EUR

Μίνι Σετ - Premium

Το σετ μίνι σαπουνιών premium περιλαμβάνει, την μπάρα σαπουνιού μίνι ροδιού (30g), η οποία περιέχει καθαρό λάδι ροδιού που θεραπεύει το δέρμα σας με υψηλή συγκέντρωση αντιοξειδωτικών που βοηθούν στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης, ενώ αναζωογονεί τον τόνο του δέρματος. Επιπλέον, η premium μπάρα σαπουνιού άγριου τριαντάφυλλου μίνι (30g), η οποία διαθέτει ένα φυσικό πλούσιο έλαιο άγριο τριαντάφυλλου που αναπλάθει το δέρμα με βιταμίνες C και καταπολεμά την πρόωρη γήρανση ενώ αναζωογονεί.Κατηγορία: Δώρα & Σετ

Το σετ μίνι σαπουνιών είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος και αποτελεί την τέλεια προσθήκη στη ρουτίνα προσωπικής φροντίδας σας. Ο συνδυασμός του μίνι σαπουνιού ροδιού και του μίνι σαπουνιού άγριου τριαντάφυλλου, θα καθαρίσει, θα ενυδατώσει και θα επουλώσει το δέρμα για να αποκαλύψει μια όμορφη και φρέσκια επιδερμίδα.Το ρόδι είναι γεμάτο ευεργετικά αντιοξειδωτικά, τα οποία έχουν αντιγηραντικές ιδιότητες, καταπολεμούν τα βακτήρια και φλεγμονή του δέρματος, θεραπεύοντας και ανανεώνοντας τα κύτταρα του δέρματος.Το άγριο τριαντάφυλλο είναι μια φυσική μορφή βιταμίνης C, βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων του δέρματος για μια πιο νεανική επιδερμίδα. Φωτίζει το δέρμα και καταπολεμά τη γήρανση. Ιδανικό για ξηρό και ευαίσθητο δέρμα.

 

Το σετ περιέχει:

Gamila Secret μίνι σαπούνι Ρόδι

Το μίνι σαπούνι καθαρισμού ρόδι περιέχει καθαρό έλαιο ροδιού με υψηλή συγκέντρωση αντιοξειδωτικών, αποτρέπει την πρόωρη γήρανση, αναζωογονεί και εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος σας.

Το μίνι σαπούνι ροδιού Gamila δεν περιέχει αιθέρια έλαια, είναι κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα και ελαχιστοποιεί την ορατότητα των πόρων του προσώπου.

Συστήνεται για ευαισθητά δέρματα και μηδενίζει την ορατότητα των πορών του προσώπου.

Gamila Secret μίνι σαπούνι Άγριο τριαντάφυλλο - Premium

Το μίνι σαπούνι καθαρισμού άγριο τριαντάφυλλο είναι 100% χειροποίητο, περιέχει 75% καθαρό ελαιόλαδο, φυτικά αιθέρια έλαια άγριου τριανταφυλλού και την μυστική φόρμουλα βοτάνων της Gamila Secret.

Το σαπούνι καθαρισμού περιέχει αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου  με υψηλή περιεκτικότητα βιταμίνης C που προλαμβάνει τη πρόωρη γήρανση,αναζωογονεί και εξισορροπεί το δέρμα.Κατάλληλο για φυσιολογικούς και ξηρούς τύπους δέρματος.