Φόρτωση
Σετ Προσώπου Μίνι - Premium

Σετ Προσώπου Μίνι - Premium


25 EUR

Σετ Προσώπου Μίνι - Premium

Το premium μίνι σετ περιποίησης προσώπου περιλαμβάνει, το premium μίνι σαπούνι άγριου τριαντάφυλλου που παρασκευάζεται με φυτικό άγριο τριαντάφυλλο και ένα μείγμα από αγνά έλαια και βότανα, τα οποία καθαρίζουν και ανανεώνουν το δέρμα. Επιπλέον, το premium μίνι έλαιο προσώπου, που είναι ένας μοναδικός συνδυασμός τριαντάφυλλου σε συνδυασμό με τη μυστική φυτική φόρμουλα της Gamila και τα πιο αγνά φυτικά έλαια, που διεισδύει βαθιά στο δέρμα για να δώσει μια νέα και φρέσκια επιδερμίδα.

 Κατηγορία: Δώρα & Σετ

Το premium σετ μίνι φροντίδας προσώπου είναι ιδανικό για ταξίδια, καθώς διατίθεται σε συμπαγή μεγέθη που χωράνε στην τσάντα σας χωρίς να χρειάζεται επιπλέον χώρο. Το σετ συνδυάζει το μίνι σαπούνι άγριου τριαντάφυλλου και το έλαιο άγριο τριαντάφυλλο. Αυτό το σετ είναι ιδανικό για κάποιον που ταξιδεύει, ένα τέλειο δώρο για κάθε περίσταση ή για κάποιον που θέλει να δοκιμάσει πολλά προϊόντα. Ένας συνδυασμός αυτών των προϊόντων καθαρίζει και ενυδατώνει το δέρμα για να προάγει μια νεαρή, όμορφη και απαλή επιδερμίδα.

Το σετ περιέχει

Μίνι έλαιο άγριου τριαντάφυλλου– 5ml

Το μίνι έλαιο προσώπου με άγριο τριαντάφυλλο Gamila Secret είναι 100% φυτικό αποτελείται από τη μυστική φόρμουλα βοτάνων της Gamila και οκτώ από τα καθαρότερα φυτικά έλαια με βιταμίνη C που βοηθά την ενίσχυση του δέρματος.

Έχει αντιγηραντική ιδιοτητά. Ευεργετικά αποτελέσματα: ενυδατώνει, καταπραΰνει, αυξάνει την ελαστικότητα, αναζωογονεί και προστατεύει το δέρμα.

Μίνι σαπούνι άγριου τριαντάφυλλου – 30g

Το μίνι σαπούνι καθαρισμού άγριο τριαντάφυλλο είναι 100% χειροποίητο, περιέχει 75% καθαρό ελαιόλαδο, φυτικά αιθέρια έλαια άγριου τριανταφυλλού και την μυστική φόρμουλα βοτάνων της Gamila Secret.

Το σαπούνι περιέχει αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου  με υψηλή περιεκτικότητα βιταμίνης C που προλαμβάνει τη πρόωρη γήρανση,αναζωογονεί και εξισορροπεί το δέρμα.

Κατάλληλο για φυσιολογικούς και ξηρούς τύπους δέρματος.