Φόρτωση

Τα τριαντάφυλλα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή λουλούδια σε όλο τον κόσμο. Συμβολίζουν την ομορφιά, την αγάπη και τη χάρη, και στην αρχαιότητα συνδέονταν με θεούς και αγίους. Λόγω της ομορφιάς του, οι άνθρωποι αφιέρωσαν το λουλούδι στον θεό της αγάπης, Έρωτα, και την Αφροδίτη, τη θεά της ομορφιάς.Τα άγρια ​​τριαντάφυλλα καλλιεργούνται φυσικά στη φύση και δεν απαιτούν βοήθεια από αγρότες.Τα άγρια ​​τριαντάφυλλα είναι μεμονωμένα άνθη και έχουν 5 ροζ πέταλα, με μια πινελιά από λευκό και κόκκινο.

Το έλαιο άγριου τριαντάφυλλου είναι ένα εξαιρετικό συστατικό φροντίδας του δέρματος, ιδανικό για να βοηθήσει το δέρμα να λάμψει. Αναγνωρίζεται για τις καταπραϋντικές του επιδράσεις στο δέρμα και την ικανότητά του να επιδιορθώνει και να αναγεννά τα κύτταρα του δέρματος. Περιέχει φυσική βιταμίνη C, η οποία έχει μεγάλες επιπτώσεις στο δέρμα, όπως η αντιγήρανση, ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου που μπορεί να επιδιορθώσει τις λεπτές γραμμές και τη μελάγχρωση.

Τα οφέλη των άγριων τριαντάφυλλων για την υγεία

Τα άγρια ​​τριαντάφυλλα ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και μπορούν να ανακουφίσουν τα συμπτώματα του κρυολογήματος και της γρίπης. Έχουν πολλαπλά οφέλη για την υγεία, όπως αντιβακτηριακές, αντιφλεγμονώδεις, αφροδισιακές και ανακουφιστικές ιδιότητες. Τα ροδοπέταλα μπορούν ακόμη και να χρησιμοποιηθούν για τη θεραπεία πληγών και μώλωπων λόγω των αντισηπτικών τους ιδιοτήτων. Όταν καταναλώνονται μπορούν επίσης να θεραπεύσουν τον πονόλαιμο και τα έλκη.Τα τριαντάφυλλα είναι φυσικά πλούσια σε βιταμίνες όπως C, D, E, B και A. Μόνο ένα φλιτζάνι ροδοπέταλα έχει ίση βιταμίνη C με 60 πορτοκάλια!Τα ροδοπέταλα και το ροδαλό νερό μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικές συνταγές καθώς προσθέτει ένα γλυκό και λουλουδάτο άρωμα και γεύση. Είναι μια εξαιρετική προσθήκη σε τρόφιμα και ποτά, όπως παγωτό, ροδαλή λεμονάδα και κέικ.

Τα οφέλη του ελαίου τριαντάφυλλου στο δέρμα σας

Το άγριο τριαντάφυλλο εξάγεται από τα πέταλα άγριων τριαντάφυλλων. Είναι ένα δημοφιλές αιθέριο έλαιο που χρησιμοποιείται σε πολλά καλλυντικά λόγω των πολλαπλών πλεονεκτημάτων του στην επιδερμίδα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να χρησιμοποιείτε προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας που περιέχουν άγριο τριαντάφυλλο.

Γεμάτο αντιοξειδωτικά

Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του άγριου τριαντάφυλλου για το δέρμα. Τα αντιοξειδωτικά είναι ευρέως γνωστά για τα οφέλη τους, τα αντιοξειδωτικά που βρίσκονται στα τριαντάφυλλα βελτιώνουν τα κύτταρα στο δέρμα ενθαρρύνοντας την αναγέννηση των κυττάρων, αποκαλύπτοντας μια λαμπερή επιδερμίδα. 

Ενυδατικές Ιδιότητες

Τα άγρια ​​τριαντάφυλλα είναι ιδανικά για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για τους πιο ευαίσθητους, αλλά είναι πολύ καταπραϋντικά και ενυδατικά για τους ξηρότερους τύπους δέρματος. Το τριαντάφυλλο προστατεύει το δέρμα από την απώλεια υγρασίας προστατεύοντας και επιδιορθώνοντας το φράγμα του δέρματος. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων απο έκζεμα.

Μειώνει τις ρυτίδες

Το άγριο τριαντάφυλλο είναι γεμάτο βιταμίνες που μπορούν να καταπολεμήσουν τη γήρανση του δέρματος. Οι βιταμίνες που βρίσκονται φυσικά στα άγρια ​​τριαντάφυλλα μπορούν να ενισχύσουν την παραγωγή κολλαγόνου, που έχει ως αποτέλεσμα πιο λείο δέρμα με λιγότερες γραμμές και ρυτίδες.

Εξισορροπεί το λιπαρό δέρμα

Το λιπαρό δέρμα μπορεί επίσης να συμβεί λόγω έλλειψης ενυδάτωσης, το δέρμα μπορεί να παράγει υπερβολικές ποσότητες λαδιών για να παρέχει ενυδάτωση. Το άγριο τριαντάφυλλο μπορεί να εξισορροπήσει τα επίπεδα ενυδάτωσης του δέρματος, με αποτέλεσμα λιγότερο λιπαρό δέρμα. Το υπερβολικό λάδι μπορεί να οδηγήσει σε φραγμένους πόρους που μπορούν να οδηγήσουν σε ακμή και η χρήση τριαντάφυλλου μπορεί επίσης να οδηγήσει σε λιγότερη ακμή.

Μειώνει τον ερεθισμό του δέρματος 

Όπως αναφέρθηκε, τα άγρια ​​τριαντάφυλλα έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Αυτό μπορεί επίσης να ελαχιστοποιήσει τον ερεθισμό στο δέρμα. Τα ενυδατικά αποτελέσματα του άγριου τριαντάφυλλου βοηθούν επίσης στο κόκκινο και ερεθισμένο δέρμα, καθώς ο συνδυασμός βιταμινών και αντιοξειδωτικών βοηθά στην ανακούφιση της φλεγμονής.

Άγριο τριαντάφυλλο σε προϊόντα Gamila Secret 

Η Gamila Secret δημιουργήθηκε με βάση τη γνώση και τη σοφία που η Gamila έμαθε από τους ανθρώπους της Γαλιλαίας, αυτή η σοφία και οι πληροφορίες μεταβιβάστηκαν από γενιές σε γενιές, που χρονολογούνται από ανθρώπους που ζούσαν στην αρχαιότητα. Όπου το άγριο τριαντάφυλλο ήταν γνωστό ως «βασιλικό φάρμακο» λόγω των θεραπευτικών του δυνάμεων για το σώμα, το δέρμα και ακόμη και την πρόληψη και θεραπεία κατά των ασθενειών. Αυτή η σοφία και γνώση χρησιμοποιήθηκε στην Gamila Secret, για την παραγωγή φυσικών προϊόντων με ένα συνδυασμό από τα καλύτερα έλαια και βότανα, συμπεριλαμβανομένου ενός συνδυασμού ροδαλού ελαίου και ροδαλού νερού.Τα σαπούνια καθαρισμού της Gamila είναι χειροποίητα με 100% φυσικά συστατικά, φτιαγμένα με μυστική φυτική φόρμουλα και συνδυασμό φυτικών ελαίων υψηλής ποιότητας. Μετά από μια διαδικασία μαγειρέματος 14 ωρών, περίοδο στεγνώματος 6 μηνών, σφράγιση και καμπύλωση των άκρων με το χέρι, το αποτέλεσμα είναι ένα φυσικό σαπούνι καθαρισμού για όλους τους τύπους δέρματος με μοναδική απαλή δομή.Το σαπούνι Gamila άγριο τριαντάφυλλο είναι 100% φυσικό χειροποίητο και έχει 75% καθαρά βρώσιμα ελαιόλαδα με φυσικά πλούσια άγρια ​​τριαντάφυλλα αιθέρια έλαια και με φυτική φόρμουλα Gamila Secret.Το σαπούνι άγριο τριαντάφυλλο της Gamila μεταχειρίζεται το δέρμα σας σε υψηλή συγκέντρωση βιταμίνης C για να αποτρέψει την πρόωρη γήρανση ενώ αναζωογονεί, θεραπεύει, μαλακώνει και ισορροπεί την ενυδάτωση, βελτιώνοντας τη δομή του δέρματος και τους πόρους του προσώπου του δέρματός σας.Το σαπούνι άγριο τριαντάφυλλο είναι κατάλληλο για κανονικούς έως ξηρούς τύπους δέρματος συνδυασμού.Το έλαιο προσώπου άγριο τριαντάφυλλο της Gamila είναι 100% φυσικό έλαιο προσώπου που περιέχει τη μυστική φυτική φόρμουλα Gamila και τα πιο αγνά πρώτα φυτικά έλαια ψυχρής πίεσης με επιπλέον βιταμίνη C από το έλαιο τριαντάφυλλου που βοηθά στην ενίσχυση του δέρματος και στις αντιγηραντικές ιδιότητες.Το άγριο τριαντάφυλλο ενυδατώνει το δέρμα, αυξάνει την ευκαμψία, αναζωογονεί και προστατεύει το δέρμα.Το λάδι προσώπου της Gamila είναι κατάλληλο για ακόμη και τους πιο ευαίσθητους τύπους. Ιδανικό για γυναίκες και άνδρες, καθώς μπορεί να είναι μια τέλεια βάση μακιγιάζ ή μια χαλαρωτική θεραπεία μετά το ξύρισμα.