Φόρτωση

Σχεδόν όλοι βιώνουν λιπαρό δέρμα κάποια στιγμή στη ζωή τους. Το λάδι παράγεται φυσικά από το δέρμα σας για να το ενυδατώσει και να το προστατεύσει, επομένως το λίγο είναι υγιές. Όμως, οι φραγμένοι πόροι, τα μαύρα στίγματα και άλλες κηλίδες μπορεί να προκύψουν από την υπερβολική λιπαρότητα στο δέρμα. Η δημιουργία μιας ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας που αφαιρεί επιπλέον λιπαρότητα χωρίς να στεγνώνει το δέρμα σας,είναι το κλειδί για την πρόληψη του λιπαρού δέρματος.

Αιτίες λιπαρού δέρματος

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβάλλουν στην παραγωγή υπερβολικού λαδιού. Μπορεί επίσης να προκληθεί από εξωτερικούς παράγοντες όπως το κλίμα. Το λιπαρό δέρμα μπορεί να εμφανίζεται πιο συχνά σε υγρές περιοχές, καθώς ίσως έχετε παρατηρήσει ότι το δέρμα σας παράγει περισσότερο λίπος το καλοκαίρι. Μπορεί επίσης να οφείλεται σε ορισμένα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιείτε. Μια μεγάλη παρανόηση για το λιπαρό δέρμα είναι ότι δεν χρειάζεται πρόσθετη ενυδάτωση. Η υπερβολική απολέπιση και η μη ενυδάτωση του δέρματος μπορεί να επιδεινώσουν το πρόβλημα, καθώς το υγιές δέρμα χρειάζεται φυσικά έλαια και όταν δεν το ενυδατώνουμε ή το κάνουμε υπερβολική απολέπιση, μπορούμε να αφαιρέσουμε τα φυσικά έλαια του δέρματός μας, κάνοντάς το να παράγει ακόμη περισσότερο λάδι.

Βήματα ρουτίνας περιποίησης της επιδερμίδας για λιπαρό δέρμα

Καθαρισμός του δέρματος για να απαλλαγείτε από τη λιπαρότητα 

Είναι πολυ σημαντικο να χρησιμοποιείτε τακτικά σαπούνι καθαρισμού για να καθαρίσετε το πρόσωπο, να απαλλαγείτε από τα περιττά έλαια, βακτήρια και βρωμιά. Είναι πολύ σημαντικό να καθαρίσετε το δέρμα σας κατά τη διάρκεια της νύχτας για να απαλλαγείτε από όλα τα συσσωρευμένα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ωστόσο, ο καθαρισμός το πρωί είναι επίσης απαραίτητος, καθώς το πρόσωπό σας παράγει λιπαρά τη νύχτα.

Τα φυσικά σαπούνια Gamila Secret είναι φτιαγμένα με φυτικά έλαια και βότανα υψηλής ποιότητας, τα συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι καθαρά και απαλά για το δέρμα και καθαρίζουν σε βάθος χωρίς να το ερεθίζουν.

Το σαπούνι Gamila Δυοσμος είναι ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες. Μπορεί επίσης να βοηθήσει το δέρμα με τάση ακμής, καθώς το υπερβολικό λιπαρό μπορεί να οδηγήσει σε σε ακμή. Το σαπούνι περιέχει εκχύλισμα χαμομηλιού με αζουλένιο, το οποίο έχει ηρεμιστικές ιδιότητες.

Το σαπούνι αναζωογονεί το δέρμα, καθιστώντας το επίσης ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Επαναφέρει τις φυσικές ισορροπίες της επιδερμίδας, ενώ εξευγενίζει τους πόρους εξισορροπώντας την παραγωγή λαδιού.

Το φυσικό σαπούνι Gamila λεμονόχορτου καθαρίζει τους πόρους του προσώπου με αποτέλεσμα μια ματ επιδερμιδα. Το λεμονόχορτο είναι φυσικά αντιβακτηριακό και έχει αντιμυκητιασικές ιδιότητες που βοηθούν στη μείωση του ερεθισμού, της φλεγμονής και μπορούν να ρυθμίσουν τα επίπεδα του ελαίου.

Ενυδάτωση του δέρματος

Για να διατηρήσουμε μια υγιήεπιδερμίδα, το δέρμα μας χρειάζεται ενυδάτωση. Χωρίς υγρασία, το δέρμα χάνει την ελαστικότητά του και διακυβεύεται για φλεγμονή καθώς και για την πρόωρη γήρανση.

Το φυσικό λάδι προσώπου άγριου τριαντάφυλλου Gamila Secret είναι φτιαγμένο με τα καλύτερα συστατικά που είναι κατάλληλα για λιπαρούς και ευαίσθητους τύπους δέρματος. Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται έχουν θρεπτικές ιδιότητες και είναι γεμάτα με βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

Το έλαιο άγριου τριαντάφυλλου είναι μια φυσική πηγή βιταμίνης C. Βοηθά στη φωτεινότητα της επιδερμίδας σας ενώ ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου που καταπολεμά την πρόωρη γήρανση.

Τα συστατικά που χρησιμοποιούνται λειτουργούν για την προστασία και την επιδιόρθωση της επιδερμίδας. Η χρήση του λαδιού τη νύχτα βοηθά στην αποκατάσταση των κυττάρων, κάνοντάς σας να ξυπνήσετε με μια λαμπερή και υγιή επιδερμίδα.

Επιπλέον, οι φυσικές κρέμες Gamila προσφέρουν μια μοναδική φόρμουλα, φτιαγμένη με το μυστικό μείγμα βοτάνων και συνδυασμό των πιο αγνών φυτικών ελαίων.

Η φυσική κρέμα χεριών Gamila έχει άρωμα γλυκού πορτοκαλιού που αναζωογονεί, ενυδατώνει και καταπρανει άμεσα τα ξηρά και κουρασμένα χέρια σας. Η κρέμα χεριών διεισδύει αμέσως στο δέρμα αφήνοντας το μη λιπαρό, μεταξένιο λείο και απαλό.

Είναι φτιαγμένο με ελαιόλαδο, αλόη βέρα και βιταμίνη Ε που κάνουν τα χέρια σας να φαίνονται νεότερα, πιο υγιή και πιο απαλά.

Το φυσικό βάλσαμο ποδιών Gamila αναζωογονεί αμέσως τα ξηρά και κουρασμένα πόδια. Είναι ο τέλειος συνδυασμός συστατικών για ερεθισμένα και πονεμένα πόδια.

Χαλαρώνει, θρέφει, θεραπεύει και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στα πόδια σας.

Τέλος, η χρήση φυσικών προϊόντων φροντίδας του δέρματος ευθυγραμμίζεται με τις φυσικές ανάγκες του σώματός μας. Για να διατηρήσουμε ένα υγιές δέρμα, θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε το δέρμα μας όπως το σώμα μας και να το ταΐζουμε μόνο με τα καλύτερα και αγνά συστατικά.