Φόρτωση

Η ακμή δυστυχώς μπορεί να είναι μακροχρόνια πάθηση του δέρματος, είτε είστε έφηβος, είτε ενήλικας, είναι ενοχλητικό να παλεύετε με τα σπυράκια και στίγματα σε οποιαδήποτε ηλικία.  Για πολλούς ανθρώπους που ταλαιπωρούνται από την ακμή, και για τους άνδρες και τις γυναίκες, μπορεί να έχει αρνητική επίδραση στη ζωή τους. Η ακμή μπορεί να συνδεθεί με χαμηλή αυτοεκτίμηση, αρνητική εικόνα του εαυτού μας καθώς και ορισμένες φορές με κατάθλιψη.

 

Τι μπορεί να προκαλέσει ακμή

Η ακμή σχηματίζεται όταν το έλαια και τα νεκρά κύτταρα του δέρματος φράζουν και εμποδίζουν τα ανοίγματα των κυττάρων του δέρματος. Ένα σπυράκι είναι ένα μικρό κόκκινο σημάδι με πύο στην άκρη του που συμβαίνει όταν ένας φραγμένος πόρος μολυνθεί με βακτήρια.Η ακμή επηρεάζει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες, αλλά οι γυναίκες φαίνεται να επηρεάζονται περισσότερο από τον συνεχιζόμενο αγώνα με ορμόνες που συνδέονται με τον κύκλο περιόδου, την εγκυμοσύνη και την εμμηνόπαυση.Η διατροφή μπορεί επίσης να είναι μια κοινή αιτία για πολλούς ανθρώπους, και επειδή αυτό που τρώμε μπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα ορμονών μας, αυτά φαίνεται να συνδέονται. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι το δέρμα όλων είναι μοναδικό, οπότε αυτό που προκαλεί τα σπυράκια σε ένα άλλο άτομο μπορεί να είναι διαφορετικό για το δέρμα σας.Μια άλλη βασική πτυχή στην καταπολέμηση της ακμής είναι η μείωση του στρες. Ο επαρκής ύπνος και η τακτική άσκηση είναι σημαντικές πρώτες κινήσεις. Ο διαλογισμός, οι ασκήσεις αναπνοής και η γιόγκα μπορούν να είναι υγιείς προσθήκες στο καλό φαγητό και στον ύπνο.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε φυσικά συστατικά για το δέρμα με τάση ακμής

Είναι σημαντικό να θρέφετε το δέρμα σας με φτσικά συστατικά, σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή και να πίνετε πολύ νερό για να παραμείνετε ενυδατωμένοι. Επιλέγοντας φυτικά προϊόντα περιποίησης του δέρματος με καταπραϋντικά συστατικά, καθαρίζετε και θρέφετε το δέρμα σας χωρίς να το ταλαιπωρείται ή να το στεγνώνετε.Τα παραδοσιακά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας συνήθως φτιάχνονται με φθηνά πρόσθετα, ως υλικά πλήρωσης, συστατικά όπως αυτά μπορούν να περιέχουν χημικές ουσίες που καταλήγουν να ερεθίζουν το δέρμα, να το στεγνώνουν, να αυξάνουν τον ερεθισμό και στο τέλος να προκαλούν περισσότερες εξάρσεις ακμής.Τα φυτικά προϊόντα Gamila Secret περιέχουν αγνά συστατικά με φυτικές βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά, όπως βιταμίνη Ε και αλόη βέρα.

Προϊόντα Gamila Secret & ακμή

Ένα καθημερινό καθαριστικό προσώπου καλής ποιότητας θα σας βοηθήσει να αναζωογονήσετε το δέρμα σας. Είναι απαραίτητο μέρος οποιασδήποτε ρουτίνας φροντίδας του δέρματος, ειδικά για ένα δέρμα με τάση ακμής, τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.Ο καθαρισμός του προσώπου σας το πρωί θα απομακρύνει το υπερβολικό λάδι που έχει συσσωρευτεί όλη τη νύχτα. Τη νύχτα, ο καθαρισμός πρέπει επίσης να χρησιμοποιείται για την απομάκρυνση τυχόν μακιγιάζ, βακτηρίων και λαδιών που σχηματίστηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να πλένετε το πρόσωπό σας με ένα καθαριστικό τη νύχτα για να καθαρίσετε τους πόρους σας και να αφήσετε το δέρμα σας να αναπνέει και να αναζωογονείται κατά τη διάρκεια του ύπνου.Τα φυτικά σαπούνια Gamila καθαρίζουν, θρέφουν, μαλακώνουν και βοηθούν το δέρμα.

Το σαπούνι καθαρισμού ρόδι της Gamila περιέχει καθαρό λάδι ροδιού, το οποίο μεταχειρίζεται το δέρμα σας σε υψηλή συγκέντρωση αντιοξειδωτικών για την πρόληψη της πρόωρης γήρανσης, ενώ αναζωογονεί και εξισορροπεί τον τόνο της επιδερμίδας σας.Το σαπούνι ροδιού αντιμετωπίζει το δέρμα σας με αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C, που ελαχιστοποιεί την ορατότητα των πόρων του προσώπου, θεραπεύει και βελτιώνει τη δομή του δέρματος.Επιπλέον το σαπούνι καθαρισμού λεβάντας της Gamila Secret έχει ένα γλυκό, φρέσκο ​​άρωμα με ένα χαλαρωτικό, θεραπευτικό και αποκαταστατικό αποτέλεσμα. Η λεβάντα ενυδατώνει και καταπραΰνει το δέρμα ενώ καθαρίζει λόγω των ηρεμιστικών και αντιβακτηριακών του ιδιοτήτων. Το τέλειο σαπούνι κατάλληλο για ένα κανονικό έως ξηρό δέρμα.Το σαπούνι καθαρισμού Gamila Secret Δυόσμου είναι κατάλληλο για συνδυασμούς με λιπαρούς τύπους δέρματος. Βοηθά να καταπραΰνει το δέρμα, να καθαρίσει τους πόρους, καθώς έχει αντιβακτηριακές και αντισηπτικές ιδιότητες, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την υφή του δέρματος με ακμή. Περιλαμβάνει εκχύλισμα χαμομηλιού που περιέχει Azulen και μπορεί να ηρεμήσει και να μειώσει τον ερεθισμό στο δέρμα.Τέλος το σαπούνι Λεμονιού Gamila Secret έχει θρεπτικές, θεραπευτικές και μαλακτικές ιδιότητες. Το φυτικό σαπούνι είναι ιδανικό για λιπαρά δέρματα και μπορεί να βοηθήσει στην εξάλειψη της επίμονης ακμής, στη ρύθμιση των επιπέδων παραγωγής λαδιού του δέρματος και μπορεί να βελτιώσει το δέρμα και τους πόρους του προσώπου με αποτέλεσμα ένα πιο ματ δέρμα.Το σαπούνι καθαρίζει, αποτρέπει τη φλεγμονή, ρυθμίζει το σμήγμα που οδηγεί σε σπυράκια, είναι αντιβακτηριακό και πλούσιο σε αντιοξειδωτικά που βοηθούν στην αναζωογόνηση του δέρματος.