Φόρτωση

Οι βιταμίνες είναι θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώμα μας να λειτουργεί σωστά,είναι απαραίτητα για να έχουμε μια υγιή επιδερμίδα.Οι βιταμίνες είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για λαμπερό, ζωντανό και νεανικό δέρμα. Καθώς μπορούν να παρέχουν προστασία από τη ρύπανση, να αποκαταστήσουν τη βλάβη του δέρματος και να βοηθήσουν στην καταπολέμηση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι βιταμινών, ιδανικοί για διαφορετικούς τύπους δέρματος.

Οφέλη της βιταμίνης Α για την επιδερμίδα

Η βιταμίνη Α είναι ένα εξαιρετικό συστατικό για τη φροντίδα του δέρματος, είτε έχετε προβλήματα με την ακμή ή τη γήρανση, η βιταμίνη απορροφάτε από τα κύτταρα του δέρματος και ενθαρρύνει μια υγιή επιδερμίδα. Βελτιώνει την υπερμελάγχρωση, τους φραγμένους πόρους, το δέρμα με τάση ακμής και τις ρυτίδες, επιταχύνοντας την αναγέννηση των κυττάρων, με αποτέλεσμα μια πιο φωτεινή επιδερμίδα. Η βιταμίνη Α επίσης βρίσκεται σε φυτικά έλαια όπως ελαιόλαδο, λάδι αβοκάντο και γλυκό αμυγδαλέλαιο. Αυτά τα έλαια είναι φυσικές πηγές βιταμινών που είναι γεμάτες αντιοξειδωτικά και αντιβακτηριακές ιδιότητες.Τα προϊόντα Gamila Secret είναι 100% φυτικά και χειροποίητα με βότανα και φυτικά έλαια ψυχρής πίεσης. Η ψυχρή συμπίεση είναι μια μέθοδος που διατηρεί τις βιταμίνες, τα αντιοξειδωτικά και τα μέταλλα ζωντανά.

Οφέλη της βιταμίνης C για την επιδερμίδα

Τα οφέλη της βιταμίνης C είναι τεράστια για το δέρμα, συμπεριλαμβανομένης της αποτελεσματικότητάς του για την εξισορρόπηση του τόνου του δέρματος σας και για τη μείωση των ρυτίδων. Είναι επίσης γνωστό για τα πλεονεκτήματά του που βελτιώνουν το δέρμα, όπως στο να δίνει λάμψη στο δέρμα, αλλά και την προστασία από επιβλαβείς περιβαλλοντικούς παράγοντες.Το άγριο τριαντάφυλλο είναι μια φυσική μορφή βιταμίνης C, βοηθά στην ανανέωση των κυττάρων του δέρματος για μια πιο νεανική επιδερμίδα. Φωτίζει το δέρμα και καταπολεμά τη γήρανση και τη μελάγχρωση.Το σαπούνι Gamila Secret άγριου τριαντάφυλλου είναι φτιαγμένο με φυτικό άγριο τριαντάφυλλο και ένα μείγμα από αγνά έλαια και βότανα, τα οποία καθαρίζουν και ανανεώνουν το δέρμα. Επίσης, το λάδι προσώπου που είναι ένας μοναδικός συνδυασμός τριαντάφυλλου σε συνδυασμό με τη μυστική φυτική φόρμουλα της Gamila και το πιο αγνό, φυτικό λάδι πρώτης συμπίεσης, που διεισδύει βαθιά στο δέρμα για να δώσει μια νέα και φρέσκια επιδερμίδα.

Οφέλη της βιταμίνης E για την επιδερμίδα

Η βιταμίνη Ε είναι απαραίτητη για τη διατήρηση του υγιούς δέρματος. Προσφέρει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που προστατεύουν το δέρμα από επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες. Προστατεύει και θεραπεύει το δέρμα ενώ καταπολεμά τη γήρανση και τις ρυτίδες.Η κρέμα χεριών Gamila Secret είναι 100% φυτική κρέμα χεριών φτιαγμένη από τη μυστική φυτική φόρμουλα της Gamila και ένα μείγμα από τα καλύτερα φυτικά έλαια πρώτης συμπίεσης. Περιέχει βιταμίνη Ε και λάδι φυστικιού, το οποίο προσφέρει θεραπευτικές ιδιότητες για να κάνει τα χέρια σας απαλά και όμορφα.

Οφέλη της βιταμίνης D για την επιδερμίδα

Η βιταμίνη D βοηθά στην καταπολέμηση της βλάβης των κυττάρων, μειώνει το άγχος στο δέρμα και αποτρέπει σημάδια γήρανσης. Υποστηρίζει επίσης τη φυσική δομή του δέρματος και ενθαρρύνει την ελαστικότητα του δέρματος διατηρώντας παράλληλα μια υγιή επιδερμίδα.Η βιταμίνη D βρίσκετε και σε φυτικά έλαια όπως λάδι αβοκάντο, ελαιόλαδο και λάδι σταφυλιού. Το αυθεντικό λάδι Gamila Secret περιέχει ένα μείγμα από τα καλύτερα φυτικά έλαια, που είναι γεμάτα βιταμίνες όπως η βιταμίνη D, που κάνουν το δέρμα απαλό και νεανικό.