Φόρτωση

Τα γεράνια αναπτύσσονται τόσο σε εύκρατες όσο και σε υποτροπικές περιοχές και βρίσκονται συνήθως στην περιοχή της Μεσογείου. Αναπτύσσονται σε χωράφια, δάση και βουνά. Ωστόσο, ευημερούν σε ηλιόλουστες περιοχές. Το γεράνι είναι πολύ δημοφιλές λόγω της ομορφιάς του, καθώς μεγαλώνει σε διάφορα χρώματα όπως κόκκινο, λευκό, ροζ, μοβ ή μπλε και για τα πολλά οφέλη του αιθέριου ελαίου του. Το λάδι από γεράνι χρησιμοποιείται ως αποτελεσματική θεραπεία για το λαμπερό δέρμα εδώ και εκατοντάδες χρόνια.

Οι πολλές χρήσεις του Γερανίου

Το λάδι γερανίου προσφέρει υπέροχο, πλούσιο και λουλουδάτο άρωμα. Χρησιμοποιείται ευρέως στα αρώματα. στην αρωματοθεραπεία και τα καλλυντικά. Το λάδι γερανίου είναι μια εξαιρετική προσθήκη στην προσωπική σας φροντίδα, καθώς προσφέρει όχι μόνο ένα ωραίο άρωμα, αλλά και ένα χαλαρωτικό αποτέλεσμα που μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερο άγχος.Προσθέτοντάς τα σε προϊόντα μαλλιών όπως μαλακτικά ή μάσκες μαλλιών, βοηθά με ξηρά μαλλιά, και με φαγούρα της κεφαλής. Ενυδατώνει και δυναμώνει την τρίχα  και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ολονύκτια θεραπεία πριν το ντους. Το γεράνι χρησιμοποιείται επίσης σε πολλές συνταγές, όπως παγωτό, κέικ και ποτά. Δεν ανθίζει μόνο την κουζίνα σας με το άρωμά του, αλλά προσθέτει μια υπέροχη γλυκιά και φρέσκια προσθήκη σε πολλές συνταγές.Επιπλέον, έρευνες που έγιναν έδειξαν ότι το αιθέριο έλαιο γερανίου έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες. Οι αντιμικροβιακές ιδιότητες που βρίσκονται στο αιθέριο έλαιο γερανίου, το καθιστούν αποτελεσματικό στην καταπολέμηση λοιμώξεων. Έχει επίσης δείξει ότι μπορεί να επιταχύνει την επούλωση τραυμάτων και τσιμπήματα εντόμων, καθώς οι αντιβακτηριακές ιδιότητες είναι ευεργετικές για την επούλωση.

Τα οφέλη του ελαίου γερανίου στο δέρμα σας

Αντιφλεγμονώδες

Το λάδι γερανίου είναι ευεργετικό για άτομα που πάσχουν από ακμή ή με αποχρωματισμένο δέρμα. Είναι γνωστό ότι έχει αντισηπτικές και καθαριστικές ιδιότητες για το δέρμα, βοηθώντας σας να απαλλαγείτε από βακτήρια που εγκαθίστανται στους πόρους, και να διατηρήσει το δέρμα σας υγιές. 

Αντιγηραντικές ιδιότητες

Το λάδι γερανίου είναι πολύ αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της γήρανσης. Μπορεί να μειώσει τα ορατά σημάδια γήρανσης, όπως οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές, σφίγγοντας και κάνοντας το δέρμα να φαίνεται πιο σφριγηλό.

Μειώνει τις ουλές

Λόγω των θεραπευτικών και αντισηπτικών ιδιοτήτων του, μπορεί να μειώσει την εμφάνιση ουλών στο δέρμα. Καθώς μειώνει τη φλεγμονή και τα βακτήρια, ενθαρρύνει την αναγέννηση των κυττάρων που οδηγεί σε μια ομαλότερη επιδερμίδα χωρίς την εμφάνιση ουλών.

Εξισορροπεί τη λιπαρότητα του δέρματος

Το λάδι γερανίου έχει καταπραϋντικά αποτελέσματα στο δέρμα και μπορεί να εξισορροπήσει την παραγωγή λαδιού. Είναι ιδιαίτερα ιδανικό για μικτές επιδερμίδες, καθώς μπορεί να βοηθήσει άτομα που έχουν και λιπαρές και ξηρές περιοχές του δέρματος, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα και τις δύο ανησυχίες.

Λάδι γερανίου στα προϊόντα της Gamila Secret

Τα σαπούνια καθαρισμού της Gamila είναι χειροποιήτα με 100% φυτικά συστατικά, φτιαγμένα με μυστική φυτική φόρμουλα και συνδυασμό φυτικών ελαίων υψηλής ποιότητας. Μετά από μια διαδικασία μαγειρέματος 14 ωρών, ξήρανση 6 μηνών, σφράγιση και καμπύλωση των άκρων με το χέρι, το αποτέλεσμα είναι ένα φυσικό σαπούνι καθαρισμού για όλους τους τύπους δέρματος με μοναδική απαλή δομή.

Τα σαπούνια έχουν μόνο φυσικά συστατικά χωρίς χημικά πρόσθετα, γεγονός που τα καθιστά ασφαλή στη χρήση ακόμη και για τους πιο ευαίσθητους τύπους δέρματος.Τα σαπούνια Gamila's Secret μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο πρόσωπο, το σώμα και στις ευαίσθητες περιοχές.Το σαπούνι καθαρισμού γεράνι της Gamila Secret είναι 100% φυτικό και χειροποίητο με αγνά έλαια και ένα μείγμα της μυστικής φόρμουλας της Gamila.Το σαπούνι έχει ένα γλυκό και φρέσκο άρωμα, και βελτιώνει τη δομη και τους πόρους του προσώπου, καθώς ρυθμίζει την ισορροπία ενυδάτωσης του δέρματος.Το σαπούνι γερανίου καθαρίζει, αποτοξινώνει, διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος και ρυθμίζει τη μελάγχρωση στο δέρμα.

Ιδανικό για λιπαρούς και συνδυασμούς τύπων δέρματος.