Φόρτωση

Πολλοί από εμάς βλέπουμε την υγιεινή ζωή σε σχέση με μια ισορροπημένη διατροφή και την τακτική άσκηση. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι αγνοούν τα προϊόντα που χρησιμοποιούν στο δέρμα τους. Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο ανθρώπινο όργανο και απορροφά κάθε ουσία. Άθελα μας μπορούμε να εκτεθούμε σε πολλές χημικές ουσίες και τοξίνες που χρησιμοποιούνται ως πρόσθετα σε καλλυντικά προϊόντα.Όλα τα προϊόντα της Gamila είναι χειροποίητα με φυσικά συστατικά.

 

Η αποστολή της Gamila είναι όλοι να έχουν ένα υγιές, απαλό δέρμα και μια σωστή ισορροπία.

Η «μυστική φόρμουλα», είναι ένας ισορροπημένος συνδυασμός φυτικών στοιχείων που χρειάζεται το σώμα μας για να διατηρήσει τη φυσική του ομορφιά και υγεία. Η Gamila μεγάλωσε στη φύση, χωρίς γιατρούς, και έτσι άρχισε να χρησιμοποιεί φυτά και βότανα για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες.

Η επιλογή των φυτικών καλλυντικών θα πρέπει επίσης να θεωρείται αναγκαία εάν ο στόχος σας είναι να έχετε έναν υγιή και ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Εδώ είναι οι κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους τα φυτικά προϊόντα είναι καλύτερα για εσάς:

Καλύτερα για το δέρμα σας

Τα προϊόντα με φυτικά συστατικά, δεν περιλαμβάνουν χημικές ουσίες ή τοξίνες που είναι βλαβερές για το δέρμα σας. Στην πραγματικότητα, πολλά καλλυντικά προϊόντα είναι γεμάτα με χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται ως προσθήκες και βλάπτουν μακροπρόθεσμα. Για μερικές εβδομάδες, η επιδερμίδα σας μπορεί να φαίνεται βελτιωμένη, αλλά μετά από λίγο καιρό τα πρόσθετα μπορούν να ερεθίσουν το δέρμα.

Τα φυτικά προϊόντα Gamila Secret έχουν συστατικά που ταιριάζουν με τις φυσικές ανάγκες του σώματός σας. Αυτό προωθεί μια ισορροπημένη και ήρεμη επιδερμίδα.

Τα προϊόντα της Gamila Secret είναι γεμάτα με συστατικά που είναι αγνά, όπως λάδι καρύδας, ελαιόλαδο, λάδι jojoba, βιταμίνη Ε κ.α. Συστατικά όπως αυτά είναι φυτικά και είναι τα ασφαλέστερα για χρήση στο δέρμα μας. Καθώς περιέχουν ένα μείγμα βιταμινών όπως βιταμίνη Α, βιταμίνη D, βιταμίνη Ε και πολλά άλλα, τα οποία προωθούν ένα υγιές, φρέσκο και ισορροπημένο δέρμα.

Βοηθάνε και το περιβάλλον

Τα φυτικά προϊόντα χρησιμοποιούν συστατικά που υποβάλλονται σε επεξεργασία χρησιμοποιώντας βιώσιμες μεθόδους. Καθώς δεν έχουν σκληρά πρόσθετα, υπάρχουν πολύ λιγότερα απόβλητα και ρύποι που επιστρέφουν στη γη. Είναι αρμονικά με τη φύση και περιορίζουν τη χρήση πλαστικών στη συσκευασία χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά.

Τα προϊόντα Gamila συσκευάζονται με ανακυκλώσιμα υλικά όπως, λινό, γρανίτη και ανακυκλωμένο χαρτί. Δεν κάνετε μόνο καλές επιλογές για το δέρμα σας επιλέγοντας φυτικά καλλυντικά, αλλά ωφελείτε επίσης το περιβάλλον στο οποίο ζούμε.

 

Υποστήριξη της απαγόρευσης δοκιμών σε ζώα

Η βιομηχανία καλλυντικών δυστυχώς περιλαμβάνει πολλές μάρκες που δοκιμάζουν προϊόντα σε ζώα για να προσδιορίσουν εάν είναι κατάλληλα για χρήση. Τα φυτικά καλλυντικά δεν απαιτούν δοκιμές σε ζώα, καθώς κατασκευάζονται με οργανικά συστατικά που είναι αβλαβή και αγνά. Επιλέγοντας την περιποίηση του δέρματος σας χωρίς σκληρότητα, υποστηρίζετε και την εξάλειψη των δοκιμών σε ζώα στη βιομηχανία καλλυντικών.